dimecres, 28 de gener de 2009

Centre Quim Soler, la literatura i el vi

Avui es presenta a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona el web nou del Centre Quim Soler, que té la seu al Molar, i que dedica la seva activitat a promoure el coneixement de la personalitat i l'obra de l'escriptor Quim Soler i, en la seva memòria, a fomentar els punts de contacte entre la literatura i el vi.A la presentació s'ha de fer diversos tasts: de l'obra de Quim Soler i de bon vi del priorat, que el CQS ha embotellat amb etiqueta pròpia, per al gaudi de totes aquelles persones que el vulguin compartir.La seu del CQS és al Perxe, el Molar, que inclou una petita biblioteca especialitzada i que fa també el servei de residència-casa de pagès.


Una bona opció per a aquelles persones que vulguin un descobriment més ric del que dóna de si la cultura i el país.

5 comentaris:

Cèlia ha dit...

Des d'aquí m'arriba la flaire del vi, una bona combinació, bona literatura i bon vi!

Margarida Aritzeta ha dit...

Cèlia, el vi, com la literatura, és per compartir. Te'n guardo una ampolla

Anònim ha dit...

Recordo aquell programa que feia a Catalunya Ràdio, que es deia "La porta dels somnis". I també aquell altre on parlava de llibres, havent dinat, que tenia com a col·laboradors la Rahola i el Guillamon. De "La porta dels somnis" en podeu tornar a escoltar uns quants si entreu a l'arxiu de Catalunya. Era un bon programa, el responsable de fer-me anar a dormir tard més d'un dia.

Cèlia ha dit...

Et ve de gust una sorpresa? Passa per Transparència! (no tindrà punt de comparació, està clar, però sí que té molta tendresa i agraïment literari).

Jesús M. Tibau ha dit...

bona manera de fomentar la nostra cultura